Verzending En Bezorging

 

Klanten die op zoek zijn naar een uitgebreide selectie tegen uitzonderlijke prijzen, plus een snelle en betrouwbare levering kunnen vol vertrouwen op Ersip.com rekenen! In samenwerking met twee vertrouwde partners zorgen zij ervoor dat uw bestelling niet alleen wordt gevolgd, maar ook snel op de plaats van bestemming aankomt, zodat u niet angstig bij de deur hoeft te wachten.

Wilt u uw oude apparaat terugbrengen of de status van een online levering controleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Krijg hier toegang tot snelle en eenvoudige manieren om dat in een mum van tijd te regelen!

Levertijd

Onze uitgebreide voorraad zorgt voor een snelle levertijd, waarbij de meeste bestellingen binnen 1-3 werkdagen aankomen.

Real-time voorraadkoppeling met fabrikanten

Onze klanten hebben het voordeel van real-time beschikbaarheid van de voorraad van hun favoriete producten bij ons! Wij streven ernaar een up-to-date winkelervaring te bieden, en we werken nauw samen met steeds meer merken, zodat onze unieke integratie kan worden genoten door klanten over de hele wereld.

Niet in voorraad bij de fabrikant

Productieproblemen kunnen helaas leiden tot vertragingen in de levertijd, maar wees gerust dat fabrikanten hun best doen om aan de eisen van de klant te voldoen.

Heeft u ook een snelle levering nodig, neem dan telefonisch (telnr. +31645338028) of per e-mail op [email protected] contact met ons op om de exacte levertijd op te vragen.

Levering van pakketten

Pakketten (accessoires, lichtkappen en dergelijke). worden verzonden via de pakketdienst. Boven de €250,- worden deze gratis bezorgd, daaronder rekenen wij €10,- verzendkosten. Na bestelling ontvangt u een orderbevestiging met een overzicht van de door u geplaatste bestelling. Bij verzending ontvangt u nog een e-mail met de mededeling dat uw bestelling is aangeboden aan de pakketdienst. Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag geleverd. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan laat de pakketbezorger een briefje in uw brievenbus achter met zijn telefoonnummer waarop u een nieuwe afspraak kunt maken.

De tarieven voor pakketbezorging:

– Gratis levering in Nederland

– Toeslag op bovenstaande tarieven voor pakketbezorging in België €20,00

– Toeslag op bovenstaande tarieven voor pakketbezorging in Duitsland €28,00

De leveringsstatus bekijken

Controleer uw inbox voor een e-mailbevestiging na het plaatsen van uw bestelling. Door in te loggen bij Mijn Account kunt u vervolgens eenvoudig de status van lopende bestellingen controleren, persoonlijke informatie bijwerken en zelfs eerdere aankopen bekijken!

Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, gebruikt onze site cookies.
Cookiebeleid.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTINFORMATIE
Wat zoek je in Ersip?