Storing En Schade Bij Aflevering

 

Wij begrijpen dat het ontvangen van een bestelling met defecte of beschadigde producten teleurstellend kan zijn. Om een soepel en gemakkelijk proces te garanderen, volgt u de onderstaande belangrijke controlepunten om eventuele problemen te melden die u hebt ondervonden bij de levering van uw bestelling.

Fout bij levering

Als uw apparaat na de installatie niet goed werkt, neem dan even de tijd om essentiële verbindingen te controleren en ervoor te zorgen dat de klok is ingesteld (indien van toepassing). Door de gebruikershandleiding te raadplegen kunt u eventuele problemen oplossen, zodat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Als uw probleem na het bekijken van de gebruiksaanwijzing niet is opgelost, aarzel dan niet om contact op te nemen! Ons team is beschikbaar via telefoon of e-mail en zal snel bepalen hoe we uw probleem het beste kunnen oplossen.

Schade bij levering

Wij zorgen ervoor dat alle aankopen eersteklas zijn, maar mochten er gevallen zijn dat een product door onvoorziene omstandigheden beschadigd aankomt, dan nemen wij de verantwoordelijkheid en verhelpen wij de situatie snel.

In geval van onvoorziene schade aan uw product willen wij dat u zich veilig en beschermd voelt. Neem onmiddellijk contact met ons op via e-mail of telefoon – we zullen zeker een oplossing vinden die voor iedereen het beste werkt. Afhankelijk van de mate van noodzakelijke reparatie, zullen onze medewerkers een passend plan opstellen; of het nu gaat om het vervangen van onderdelen of het aanbieden van financiële compensatie is aan ons! Mochten zich ernstige problemen voordoen met uw artikel, maak u dan geen zorgen: wij zullen eventuele omruilingen zo snel mogelijk afhandelen… en indien nodig zelfs een technicus sturen!

Schade en storingen melden

Onze klantenservice staat klaar om u snel te helpen in geval van schade of storingen. Na ontvangst van uw melding zullen wij de aard ervan beoordelen en bepalen welke stappen het beste zijn om het probleem snel op te lossen, zodat u via een telefoontje of e-mail op de hoogte kunt worden gebracht.

Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, gebruikt onze site cookies.
Cookiebeleid.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTINFORMATIE
Wat zoek je in Ersip?