Annuleren, Ruilen En Retourneren

 

Wilt u van gedachten veranderen over uw bestelling? Wij dekken je. Lees meer over de afkoelingsperiode, uitzonderingen en hoe je artikelen kunt ruilen met onze handige gids!

Afkoelingsperiode

Bij uw aankoop heeft u het recht deze binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren en terug te sturen. Wij vergoeden graag alle bijbehorende verzendkosten – minus eventuele kosten voor het terugsturen van het product. Neem bij gebruikmaking van dit recht contact met ons op via [email protected]; wij garanderen terugbetaling van het orderbedrag volledig in goede staat na ontvangst door onze webshop uiterlijk 14 dagen na aanmelding van de retourzending.

Uw levering is kostbaar, dus wees extra voorzichtig bij het uitpakken van uw zending! Uw tevredenheid over de bestelling is onze prioriteit.

Uitzonderingen

Op de bedenktijd zijn de volgende uitzonderingen van toepassing:

  • Houd uw keuken geweldig schoon met roestvrijstaalreiniger, ovenreiniger en waterfilters – mits de verzegeling niet is verbroken. Als u ze opent voordat u ze terugstuurt, kunnen ze vanwege de hygiëneprotocollen niet meer worden aangevuld.
  • Speciaal voor u bestelde producten in maat of kleur

Ruilen voor een ander apparaat

Als u niet helemaal tevreden bent met uw product, bieden wij een omruiloptie. Houd er rekening mee dat het de verantwoordelijkheid van de klant is om alle kosten in verband met het retourneren of ruilen van hun aankoop te dekken.

De zorg voor uw bestelling heeft voor ons de hoogste prioriteit. Om een succesvolle aankoop te garanderen, dient u de verpakking met zorg te behandelen bij het uitpakken – onvolledige of beschadigde artikelen kunnen tot gevolg hebben dat er kosten in rekening worden gebracht als onderdeel van ons retourbeleid.

Om u een gepersonaliseerde winkelervaring te bieden, gebruikt onze site cookies.
Cookiebeleid.
Hoofdmenu Categorie Menu CONTACTINFORMATIE
Wat zoek je in Ersip?